Content1 | col2

Vi etablerer oss i Hedmark og Oppland!

Nettpartner vil være der det skjer – og nå skjer det i Mjøsdistriktet. I den forbindelse trenger vi de gode og ambisiøse folka som søker spennende utviklingsmuligheter.

El-nett for fremtiden – Nettpartner tar ansvar

Mjøsdistriktet er et spennende marked og vi ønsker at vår tilstedeværelse skal ha en positiv innvirkning på lokalmiljøet, blant annet ved å skape sunn konkurranse blant aktørene i markedet. Dette vil igjen komme kundene til gode i form av bedre priser og et bredere tilbud.

 

Stadig større deler av samfunnet drives av elektrisk kraft. Det innebærer at Norge i fremtiden vil trenge et enda kraftigere og mer robust el-nett. Vi tar samfunnsoppgaven på alvor og ønsker også å bidra i Oppland og Hedmark. 

 

Nettpartner betyr muligheter

Når vi nå skal utvide vårt dekningsområde, kommer vi til å ha et behov for enda flere dyktige og ambisiøse medarbeidere. Vi har jobb både for deg som ønsker å jobbe stedlig og for deg som kunne tenke deg å reise – langt eller sentralt på Østlandet. Vi er i prosess med å finne den rette lokasjonen i aksen Elverum – Hamar.

 

Som en av landets største aktører innen elektrisk infrastruktur, anser vi det som en viktig samfunnsoppgave å være en god og trygg arbeidsgiver som gir de ansatte muligheter til å utvikle seg og påvirke egen hverdag. Derfor tilbyr vi våre ansatte muligheten til fleksibilitet knyttet til både arbeidssted og arbeidsoppgaver. Fra vår nye etablering vil det være mulighet for å jobbe med alt fra distribusjonsnett på Østlandet til store overføringslinjer og stasjonsanlegg over hele landet.

 

Nettpartner har i dag 15 lokasjoner rundt omkring i landet. For de som måtte ønske det, er det derfor fullt mulig å bosette seg andre steder, uten å måtte bytte arbeidsgiver. Dette fordi vi tilbyr våre ansatte muligheten til å arbeide både lokalt og på prosjekter i ulike rotasjonsordninger. I tillegg har vi gjennom samarbeidspartnere spennende oppdrag i utlandet og offshore.

HMS i høysetet

Våre medarbeidere er det viktigste vi har og deres sikkerhet er noe vi tar på dypeste alvor. Vi jobber systematisk og seriøst med stadig å bedre HMS-kulturen i selskapet og i bransjen. Vi har selvfølgelig en nullvisjon på skader i forbindelse med arbeidsoppgaver, samtidig som vi hver eneste dag jobber for at våre medarbeidere skal være trygge på arbeidsplassen.

Bli med på laget!

Vi søker etter følgende stillinger:

 

Ønsker du å komme i kontakt for å bli en av oss eller kun en uforpliktende prat for å vite mer om stillingene?

Vi tar gjerne imot din henvendelse. Du finner vår kontaktinformasjon her.