Content1 | col2

Fiber for Broadnet

Nettpartner graver, legger rør, blåser fiberkabel i rørene, skjøter og installerer fiberkabel og utstyr for kunder som Broadnet. Vi dokumenterer nettet og router samband i Broadnets fiberkabler.
Juryens begrunnelse:
Med hög leveransprecision, god förmåga att hålla budget och tidplan. På ett sätt genomfört utbyggnad av områdesnät utser Broadnet Nettpartner AS till årets fiberentreprenör.

Mats Gustafson
Fiberaksess, Broadnet AS

Jostein Solheim
Leder Fiberaksess, Broadnet AS
Det er utelukkende bedriftskunder av Broadnet som vi arbeider med, og tilrettelegger for kommunikasjon på bredbånd til bedrifter. Når vi har opprettet link på sambandet, legger Broadnet på sin tjeneste på fiberen. 

Vi har inngått en rammeavtale med Broadnet og får tildelt prosjekter i henhold til denne avtalen. Tilbakemeldingene har vært svært positive i forhold til leveringspresisjon og økonomi i prosjektene. 

29. januar 2014 hadde Broadnet sin årlige Fiberdag hvor de samlet kunder og entreprenører til en faglig dag med foredrag, utstillinger, underholdning og utdeling av Fiberprisen. Nettpartner vant prisen for Årets fiberentreprenør. Vi er glade og stolte av utmerkelsen og tildeler prisen til alle våre dyktige medarbeidere. 
Johnny Braathen

Johnny Braathen

Leder
Oslo
Mobil: 957 00 800
Send e-post »