Content1 | col2

Styret

Olav Volldal

Olav Volldal

Styreleder
(Født: 1950)
Olav Volldal er selvstendig næringsdrivende. Han var konsernsjef i Kongsberg Automotive fra 1987 til 2010, har hatt og har en rekke styreverv i norske og utenlandske selskap. Volldal er sivilingeniør fra NTH.
Birgitte Kolrud

Birgitte Kolrud

Styrets nestleder
(Født 1969)
Birgitte Kolrud er Senior Investment Manager i Norfund og advokat. Hun har hatt og har flere styreverv i norske og utenlandske selskap. Kolrud er jurist fra Universitetet i Oslo og har en mastergrad i European Studies fra College of Europe.
Trond V. Andersen

Trond V. Andersen

Styremedlem
(Født: 1960)
Trond V. Andersen er adm. dir. i Fredrikstad Energi AS (FEAS). Han har vært konsernsjef i FEAS siden 2002 og er styreleder i konsernets datterselskaper. Han har bred revisorerfaring fra PriceWaterhouseCoopers. Andersen er siviløkonom med høyere revisorstudium fra NHH.
Pål Skjæggestad

Pål Skjæggestad

Styremedlem
(Født 1958)
Pål Skjæggestad er konsernsjef i Glitre Energi. Han har bred leder- og styreerfaring fra industri- og rådgivningsvirksomhet. Skjæggestad er sivilingeniør fra NTH.
Per Olav Stokke

Per Olav Stokke

Styremedlem, ansattrepresentant
(Født 1961)
Per Olav Stokke er ansatt i Nettpartner Drift avdeling Agder, og er hovedtillitsvalgt for EL & IT. Stokke er utdannet energimontør.
Hans Marius Uthuus

Hans Marius Uthuus

Styremedlem, ansattrepresentant
(Født 1990)
Hans Marius Uthuus er ansatt i Nettpartner Drift avdeling Hadeland. Han er montørleder og tillitsvalgt i avdeling Hadeland. Uthuus er utdannet energimontør.
May-Britt Kværner

May-Britt Kværner

Observatør
(Født 1965)
May-Britt Kværner er prosjektleder i Nettpartner Drift, avdeling Østfold, og tillitsvalgt for NITO. Kværner har en bachelor i økonomi og administrasjon, er ingeniør og har fagbrev som montør.