Content1 | col2

Arbeidstilsynet – ingen avvik fra regelverket

«Ved gjennomgang av mottatt dokumentasjon, har vi ikke funnet avvik fra regelverket», skriver Arbeidstilsynet i en statusrapport til Statnett. Dette melder Europower på sin hjemmeside, klikk her for å lese

Les mer »

Nettpartner monterer Europas største ladestasjon

Nettpartner divisjon Drift monterer nettstasjon for Tesla Norge ved Rygge flyplass.

Les mer »

Brann i nettstasjon i Oslo sentrum

Natt til søndag 3. desember brøt det ut brann i en nettstasjon i Oslo sentrum. Flere departementer og Norges Bank var blant de som mistet strømmen.

Les mer »

Nettpartner, avdeling Troms formelt åpnet

I juni vant Nettpartner en rammekontrakt mot Troms Kraft Nett (TKN). Nettpartner er primærleverandør for leveranseområde Nord, hvor Tromsø by er inkludert, og sekundærleverandør for leveranseområde Sør, som dekker blant annet tettstedene Finnsnes, Sørreisa og Bardufoss.

Les mer »

Nettpartner har bidratt i realiseringen av Norges største vindpark - Tellenes

Nettpartner har som underleverandør til Stangeland Maskin levert og montert den elektriske infrastrukturen til Norges største vindpark, Tellenes. Arbeidet inkluderer også montasje av 4 stk. transformatorstasjoner for ABB.

Les mer »

Nettpartner Drift skal bytte 22 000 stk HQL armaturer til LED for Bymiljøetaten i Oslo kommune.

Som en god inngang til ferien signerte vi 04.07.2017 en stor rammeavtale for utskiftning av armaturer i Oslo kommune: Nettpartner Drift, avdeling Oslo skal bytte 22.000 stk. HQL armaturer til LED for Bymiljøetaten i Oslo kommune.

Les mer »

Nettpartner har vunnet rammekontrakt mot Troms Kraft Nett

Nettpartner Drift (NPD) har vunnet en rammekontrakt mot Troms Kraft Nett (TKN). Selskapet er valgt som TKN sin primærleverandør for leveranseområde Nord, hvor Tromsø by er inkludert, og som sekundærleverandør for leveranseområde Sør, som dekker blant annet tettstedene Finnsnes, Sørreisa og Bardufoss.

Les mer »

Følg strømmen til vår stand på Metodedagene!

Nettpartner er stolt hovedsponsor av REN Metodedager som er et arrangement for nettselskaper, entreprenører og leverandører til kraftbransjen. Årets Metodedager går av stabelen 14.-15. juni på Drammen Travbane.

Les mer »

Nettpartner har vunnet rammeavtale mot Glitre Nett og Hafslund Nett

Nettpartner Drift, avdeling Buskerud, har vunnet to nye rammeavtaler mot henholdsvis Glitre Nett og Hafslund Nett.

Les mer »

Nettpartner Bane har sammen med Baneservice signerer samspillskontrakt på milliardutbygging

Torsdag 6. april signerte Nettpartner Bane og Baneservice en samspillskontrakt med Bane NOR ifm prosjektet elektrifisering av Trønder- og Meråkerbanen. Kontrakten gjelder videre planlegging av kontaktledningsanlegget på den angitte banestrekningen.

Les mer »

Nettpartner Prosjekt AS - Miljøsertifisert

Etter en prosess som har pågått siden i fjor sommer og en revisjon over tre dager, har Nettpartner Prosjekt nå mottatt beviset på at de er miljøsertifisert etter ISO 14001:2015.

Les mer »

Nettpartner på Energi Norge sine nettsider

På Energi Norges nettsider under Arbeidsforhold har Nettpartner Prosjekt v/Andreas Bruflodt fått en artikkel "Ukens innblikk: Teambuilder".
Her er artikkelen fra Energi Norge sin nettside i sin helhet:

Les mer »

Nettpartner Prosjekt har signert kontrakt med Luster Energiverk AS

Nettpartner Prosjekt har signert avtale med Luster Energiverk om bygging av 66 kV-linjen Hafslo - Veitastrond.

Les mer »

To nye 132kV linjer for Agder Energi Nett ved Åseral i Vest Agder

Nettpartner Prosjekt holder i disse dager på med bygging av to nye 132kV linjer for Agder Energi Nett ved Åseral i Vest Agder.

Les mer »

Nettpartner er i gang med ny vaktavtale mot Hafslund Nett

Fra 01.01.2017 er Nettpartner valgt som en av Hafslunds leverandører på vakt og beredskap.

Les mer »

Line robot – får jobben gjort enklere og raskere

Nettpartner Prosjekt har anskaffet en line robot som er ideell for strekking av ny tråd over spenningsførende linjer, veier, jernbaner etc.

Les mer »
Bilde

Feilretting etter snøkaos

Feilretting etter snøkaos - prosjektledere og montører fra Nettpartner bidro til at Agder Energi Nett kunne bytte 27 trafoer på 6 timer