Content1 | col2

AUS-oppdrag i Setesdalen

Nettpartner var i Setesdal og utførte et AUS-oppdrag med barhåndsmetoden for Otera (Otra kraft) på 66 kV linja til Hovden. 

Les mer »

Nettpartner innstilt som eneleverandør

Nettpartner Prosjekt AS er innstilt som eneleverandør på rammeavtale for Stasjonstjenester for Agder Energi Nett AS de neste 5 år.

Les mer »

Ny kontrakt - 420 kV Ofoten - Balsfjord

Rett før påsken 2014 fikk Nettpartner Prosjekt en hyggelig beskjed fra Statnett om at vårt selskap er valgt som kontraktspart på bygging av fundamenter på del-strekningen Bardufoss - Balsfjord.

Les mer »

Ny kontrakt - 420 kV Solhom Arendal

Nettpartner Prosjekt AS er valgt som entreprenør av Statnett til prosjekt for oppisolering og montasje av OPGW på 300 kV-linjene Solhom – Arendal og Feda – Tonstad. Kontrakten vil ha byggestart høsten 2014, og vil gå over flere år. Antatt omsetning knyttet til denne avtalen er 100 MNOK.

Les mer »

Nettpartner Holding AS ny majoritetseier i Istad Energimontasje AS

Den 3. februar ble det inngått avtale om at Nettpartner Holding AS overtar majoriteten av aksjene i Istad Energimontasje AS. Istad Energimontasje AS skifter navn til Nettpartner Prosjekt AS. Videre skal Prosjektdivisjonen i Nettpartner AS innfusjoneres i selskapet. Transaksjonen er godkjent av Konkurransetilsynet og gjøres gjeldende fra 20. mars 2014.

Les mer »

Avdeling samferdsel tildelt elektrokontrakt

Nettpartner har inngått avtale med entreprenør Leif Grimsrud AS på leveranse av elektropakken på 5 stasjoner på Østre linje, dvs stasjonene Mysen, Askim, Spydeberg, Tomter og Kråkestad.

Les mer »

Entreprenørpris til Nettpartner

29. januar 2014 hadde Broadnet sin årlige Fiberdag hvor de samlet kunder og entreprenører til en faglig dag, samt utdeling av årets Fiberpris. 

Les mer »

Nettpartner og Istad Energimontasje går sammen og danner en stor norsk enhet innen utbygging av kraftnett

Det er i dag inngått avtale om å slå sammen Istad Energimontasje AS og Prosjektdivisjonen i Nettpartner AS. Avtalen baseres på at Nettpartner før sammenslåingen kjøper aksjemajoriteten i Istad Energimontasje AS fra Istad AS. 

Les mer »