Content1 | col2

Nyhetsarkiv 2013

Nettpartner har Norges bredeste kompetanse innen AUS

Nettpartner har opparbeidet seg Norges bredeste kompetanse innen AUS (arbeid under spenning), og leverer AUS-arbeid på distribusjonsnett, sentral- og regionalnett over hele landet. 

Les mer »

Nettpartner klare for nye H1-oppdrag for Hafslund

Nettpartner ved avdelingene Hadeland og Oslo har vunnet to rammeavtaler med Hafslund Nett. 

Les mer »

Nettpartner satser i KL Sørvis

KL Sørvis leverer spesialtjenester innen for kontaktledningsfaget og spesialiserer seg innen anleggsarbeid på jernbaneanlegg i hele landet. Basen er på Torpo i Hallingdal hvor det er lager, verksted og administrasjon. Nettpartner har nå kjøpt seg opp til 51% av aksjene i selskapet.

Les mer »

Nettpartner kjøper Norsk Energiservice AS

1. september 2013 kjøpte Nettpartner AS 100 % av aksjene i Norsk Energiservice AS. Dette kjøpet er et ledd i vår strategiske satsning innen regionalnett og passer derfor godt inn i selskapets vekststrategi sier en fornøyd Adm. dir. Arild Borgersen i Nettpartner.

Les mer »

Nettpartner forsvarte tittelen fra i fjor!

Nettpartner avdeling Buskerud forsvarte tittelen fra i fjor og kan titulere seg som “Hokksunds tøffeste bedrift” ett år til.

Les mer »

Nye avtaler med Hafslund for Osloavdelingen

Ny beredskapsavtale med Hafslund Nett

Nettpartner avdeling Oslo har nylig startet opp på ny beredskapsavtale med Hafslund Nett. Avtalen gjelder for kommunene: Oppegård, Frogn, Ås, Vestby, Rygge og Råde.

Les mer »

Nettpartner har tegnet kontrakt med Eltel Networks AS

Nettpartner AS, Elkraft-avdelingen, har sammen med vår underentreprenør, Baas Entreprenør AS, inngått en kontrakt med Eltel på 420kV linjen mellom Bamle og Rød. Oppdraget starter opp umiddelbart og ferdigstilles i løpet av høsten 2015.

Les mer »

Nettpartner vant kontrakt med Statnett

Nettpartner AS, Elkraft-avdelingen, har sammen med vår partner OPP Kraftledningsmontasje AS vunnet en kontrakt med Statnett på spenningsoppgradering av 300kV linjen mellom Kristiansand og Feda.

Les mer »

Ny stor kontrakt for Nettpartner AS

Nettpartner har vunnet en ny kontrakt i Skagerak Nett sitt område. Avtalen gjelder fra 01.06.2013 til 31.12.2014 med opsjon på 1 + 1 + 1 år.

Les mer »

Forlengelse av avtale mellom Agder Energi og Nettpartner

Agder Energi har valgt å innløse en opsjonsperiode i avtalen med Nettpartner AS for områdene Fjære og Øst.

Les mer »

Nettpartner vant kontrakt med Sira-Kvina Kraftselskap AS

Nettpartner vant i februar en kontrakt for Sira-Kvina Kraftselskap AS på montasje av ca. 15 km med OPGW (Optical Ground Wire).

Les mer »

Nettpartner vant anbud for Agder Energi Nett AS

Nettpartner Region Sør, Prosjektavdelingen, har vunnet en kontrakt i Lyngdal kommune for Agder Energi Nett.

Les mer »

Nettpartner leier ut vinsj/brems med blokker

Nettpartner AS har gått til anskaffelse av en helt ny vinsj/brems ifm. vår satsning på sentral- og regionalnett utbyggingen som vil finne sted i Norge de neste 10 årene.

Les mer »

Vi leverer tjenester til Norges mest effektive nettselskap

Askøy Energi AS er kåret til Norges mest effektive nettselskap, og danner derfor grunnlaget for inntektsrammen til mange andre nettselskaper.

Les mer »

Nettpartner i ny drakt

I forbindelse med fusjonen med EB Energimontasje i januar 2013, har vi valgt å fornye vår visuelle profil. Den nye profilen har vi også tatt ut på våre websider. Nå fremstår vi i ny drakt.

Les mer »